За нас

Фирмата kyrtiplovdiv.com практикува дейността си от дълги години, в които е придобила достатъчно опит, компетентност и професионализъм. Нашата цел е да улесним клиентите си в най-неприятната работа, а именно в тези дейности: кърти, чисти, извозва.

Стремежи на фирмата

През годините сме работили с частни лица и с фирми, които са останали доволни от начина ни на работа: ние спестяваме два от най-важните ресурса за хората: време и пари, като същевременно вършим работата си качествено. Винаги търсим обратна връзка от клиентите си и се стремим да се усъвършенстваме все повече и повече.

Друг наш стремеж е да опазим околната среда и да направим всичко, което е по силите ни, за да намалим вредните строителни отпадъци, които се изхвърлят безотговорно по пътищата, в природата или в обикновените контейнери.

Екипът на kyrtiplovdiv.com и нашите партньори също са много важни за нас – ние се стремим да работим само с хора на високо професионално ниво, които са мотивирани да работят и които се стремят към все по-високи резултати.

Предлагани услуги: кърти, чисти, извозва

Ние къртим и събаряме всичко, което трябва. Не е нужно вие да се излагате на риск, защото къртенето може да доведе до наранявания и контузии, ако не се извършва от опитен специалист. Също така, къртенето изисква време и усилия, които не е нужно да идват от вас, ние от kyrtiplovdiv.com ще се погрижим за всичко.

Чистенето на големите и тежки отпадъци също не е най-приятното занимание за повечето хора, но на нас ни е приятно да ви бъдем от полза. Ще почистим всички строителни отпадъци и най-важното е, че знаем къде да ги изхвърлим, за да не навредят те нашия живот, както и на живота на околните.

Извозваме натоварените от нас строителни отпадъци на специални места, които са предназначени точно за това. Някои от тях се преработват и отново могат да бъдат използвани – така и вие, и ние от kyrtiplovdiv.com поемаме гражданска отговорност и допринасяме за това да запазим нашата планета по-чиста.

Не се колебайте, ако по време на вашия ремонт е нужно да се:

– кърти

– чисти

– извозва,

от kyrtiplovdiv.com сме хората, които са ви нужни, за да се справите качествено, бързо, икономично, лесно, безопасно и природосъобразно!